dinsdag 9 september 2008

Receptie bij de ingebruikneming van het lokaal

Geachte Chirobetrokkene,
buurman of -vrouw in St.-Filippus,
sympathisant,
of hoe we u ook mogen aanspreken,

Sinds 13 november 2006 heeft de jongenschiro van St.-Filippus een ‘annus horribilis’ doorgemaakt, een rampperiode die zelfs langer duurde dan een jaar. Op die ongelukkige novembernacht brandde het Chirolokaal aan de Amerlolaan en sindsdien zat de jongenschiro zonder vaste stek. Toch hebben de Chirojongens het hoofd niet laten hangen: de Chirowerking is gewoon voortgezet en afhankelijk van de omstandigheden vonden we onderdak in Speelplein Horst, in de parochiezaal of bij de meisjeschiro, waarvoor dank.

Intussen werd er hard gewerkt aan de afbraak van de oude lokalen en aan de bouw van nieuwe. En eindelijk is het zover: de nieuwe lokalen kunnen feestelijk in gebruik worden genomen. Dat doen we officieel tijdens de Herfstkapriolen van 2008, op 26, 27 en 28 september: feestvreugde verzekerd.

Deze brief heeft een dubbel doel:
  • We willen u uitnodigen voor de receptie ter gelegenheid van de officiĆ«le ingebruikneming van de nieuwe Chirolokalen, op zaterdag 27 september 2008, om 15u.00, in de feesttent op het Chiroterrein aan de Amerlolaan.
  • We nodigen u meteen ook uit voor de Herfstkapriolen, met diavoorstellingen, fuif, koldernamiddag, bodega en vooral feestelijke barbecue (zie programma en inschrijving barbecue hieronder).
Samen met u willen we feestelijk een nieuwe bladzijde omslaan in het grote geschiedenisboek van de jongenschiro St.-Filippus. Dankzij de nieuwe lokalen is de jongenschiro verzekerd van een gezonde toekomst, waarin we kunnen blijven bijdragen aan de ontspanning en vorming van de jeugd van de parochie, de buurt, de gemeente. En die bijdrage is alleen maar mogelijk dankzij uw steun en uw inzet, waarvoor we u alvast hartelijk willen danken.

Met vriendelijke groet, en tot ziens op 26, 27 en 28 september!

Jongenschiro St.-Filippus,
de leidingsploeg, de sympathisantenwerkgroep en Marcel Rooms, volwassen begeleider.

Geen opmerkingen: